Hazes Kerst Winterconcert 30 - 11 - 2019


In een stampvolle Bullekerk vond 30 November ons Hazes Kerst Winterconcert plaats. Voor 19.00 uur, het moment dat de deuren open gingen , stond er al een lange rij bezoekers te wachten op de rode loper bij de ingang van de kerk. De bezoekers betraden de sfeervolle kerk en zochten een plaatsje, op elke plaats lag een programmaboek waar niet alleen het programma stond maar ook stukjes van koorleden en artiesten.(we hebben het hieronder voor u geplaatst). Het voorste deel was donker en toen om 20.00 uur de bezoekers binnen waren begon het koor op te stellen op het podium dat trapsgewijs voor hen was opgebouwd. Op dat moment werd ook het podium verlicht, een oohhh moment volgde door de aanwezige toeschouwers. Onaangekondigd werd het lied Leef  ingezet door dirigent Joshua. Meteen zat de sfeer erin en deed het publiek fantastisch mee! Na dit lied werden de muzikanten, André Vrolijk, Frank Kaman en Jan Vayne voorgesteld, en speciaal werd het beeld van André Hazes in het licht gezet en welkom geheten,  en de eerste solist Mick Harren mocht het lied Eenzame kerst zingen samen met het Gewoon Hazes Koor begeleidt door André, Frank en Jan. Zoals u in het programma kunt lezen volgde daarna Sasja Brouwers met Eenzaam zonder jouw en het Koor, en Pietje Tomassen met het lied 'ik zing dit lied voor jou alleen" Het programma werd afwisselt gezongen en begeleidt door de muzikanten en/of een orkestband. André, Frank en Jan hadden ieder een eigen Improvisatie tussen het programma door. Het publiek lied graag het applaus van waardering horen na ieder lied. En voordat men er erg in had werd het laatste lied "You'll never walk alone" al ingezet. De avond was voorbij gevlogen maar iedereen heeft genoten en de eerste plaatsen voor de volgende keer zijn al gereserveerd. 


Op deze pagina het programma boekje. En op de volgende pagina komen de foto's en Filmpjes van deze avond te staan.
De charmante Sasja Brouwers, zong al eerder met het Gewoon Hazes Koor waar ze een kippenvelmoment aan beleefde, en tijdens de Toppers concerten in de Arena zong ze avond aan avond voor ruim 50.000 man, kortom een zangeres pur sang met een stem als een klok die in deze kerk zeker een gouden randje heeft.

 

                                                                                           Foto: Edwin Smulders                     

De Gewoon Hazes Award winnaar Mick Harren maakt ook zijn opwachting deze avond, de sympathieke Amsterdamse zanger van diverse hits! Tijdens dit concert zal uiteraard zijn eigen kerstnummer gezongen worden.


Jan Vayne is onbetwist de piano virtuoos van Nederland en zijn herkenbare stijl zal zeker te horen zijn in de arrangementen deze avond. Op de vleugel van Eddy Futselaar is het een feest voor de oren.
Frank Kaman zal het Content Concert Orgel met verve bespelen en samen met Jan Vayne tot grote hoogte stijgen in het begeleiden van het Gewoon Hazes Koor en de samen met het publiek te zingen nummers.


André Vrolijk is nu al een legende, hij speelt op de accordeon zoals een ander mens fietst, dus met het grootste gemak en een oneindige muzikaliteit. Voor Mick Harren schreef hij de muziek bij het nummer Vrede met Kerst wat deze avond ook te horen is.

Content orgels levert deze avond dit prachtige Concert Orgel.

Eddie Futselaar Levert deze avond een schitterende concert Vleugel