Gewoon Hazes Zaandam                                    
                                 

                                                   U bent bezoeker no:

66604

 Hallo allemaal,

Door een bericht in ons gastenboek (wat voor ons echt een onmogelijke opgave is ) hebben wij helaas moeten besluiten om alle mooie herinneringen van de afgelopen 4 jaar in de vorm van foto's en filmpjes binnekort te moeten verwijderen van onze website. Als u wat filmpjes of foto's wilt bewaren heeft u tot woensdag de tijd om ze van de website af te halen. Donderdag gaan alle filmpjes en foto's van de website af.
Yvonne en Joshua


Welkom op de website van Gewoon Hazes Zaandam.Welkom op onze website

 

Welkom op de website van het Gewoon Hazes koor uit Zaandam.

Het koor is opgericht op 12 januari 2015 door Yvonne & Joshua Prins van Maasdam.

Er worden uitsluitend liedjes gezongen uit het repetoire van André Hazes. Er wordt iedere maandagavond van 20:00 - 22:00 uur gerepeteert in "Het Tolhuys" Westzijde 216 in Zaandam. Het koor staat onder muzikale leiding van Joshua Prins van Maasdam. Op deze website kunt u alle informatie vinden over ons koor.

Lijkt het u leuk om mee te zingen in ons koor, kom dan gezellig naar onze repetitie op maandagavond.


Dirigent : Joshua Prins

Joshua Prins is de dirigent van Gewoon Hazes. Joshua is al op jonge leeftijd met muziek begonnen, als jongenssopraan zong hij in een kinderkoor en toen hij de baard in de keel kreeg is hij begonnen met orgel spelen. Uiteindelijk is hij als dirigent bij diverse koren werkzaam geweest. En nu dus samen met zijn vrouw Yvonne leiding geven aan het Gewoon Hazes Koor. Het is sinds de oprichting hun lust en leven geworden.

  

 Gewoon Hazes op het hoofdpodium bij Midzomerzaan 2016 - Bloed Zweet en Tranen.

 

 

 Correspondentie adres:

Gewoon Hazes.

Vaartkade 15

1506 DZ Zaandam