Gewoon Hazes Zaandam                                    
                                 

 Foto's en herinneringen

Helaas kunnen wij u op dit moment niet meer laten meegenieten van de mooie en bijzondere momenten die we de afgelopen vier jaar hebben meegemaakt. Wij zijn tot deze actie overgegaan omdat enkele mensen ons hebben gervaagd de foto's waarop zij (als ex-koorlid) te zien zijn, willen fotoshoppen en hen onherkenbaar te maken (zie gastenboek op deze site). Uiteraard is dit onbegonnen werk en kunnen we dat helaas niet doen. Daar de Nederlandse wet deze mensen, met de zo bekritiseerde privacy wet, deze mensen in de rug steunt, hebben wij besloten om de foto's te verwijderen. Wij zoeken natuurijk naar een oplossing om u en de (oud)-koorleden binnenkort weer te kunnen laten meegenieten van onze mooie momenten. Deze vorm van rancune en jaloezie doet ons koor veel verdriet,  op deze manier wordt de geschiedenis van deze mooie groep enthousiaste zangers en zangerressen in 1 keer uitgewist. Als André nog geleefd had was er zeker een liedje door hem over dit onderwerp geschreven, nu draait hij zich (met alle respect) om in z'n graf.

Gastenboek

Wij zouden het leuk vinden als u een berichtje in ons gastenboek plaatst.

Gastenboek

149 berichten op 30 pagina's
Adri Jacobsen
04-12-18 09:46:52
Maandag avond 3 december een gewone oefenavond bij het Gewoon Hazes Koor???
Vergeet het maar, je weet zo langzamerhand dat als er ook maar wat te vieren valt zoals bijvoorbeeld de verjaardag van Sint Nicolaas moet je bij het GEWOON HAZES KOOR zijn.
Maar iedere keer word je weer verrast,kwam daar binnen en werd gelijk emotioneel de hele oefenruimte versierd.
Alles weer top geregeld, kadoos keurig ingepakt op de statafels alles voor de inwendige mens nootjes ,banket staafjes enz.
De Sint kwam uiteraard ook nog even langs met zijn pieterknechten, al met al weer een zeer geslaagde avond, en als ik dan weer thuis zit na een stevige wandeling , denk ik wat een werk is hier weer aan besteed.
Ivone en Joshua heel veel dank weer dat jullie dit met het toch al drukke bestaan van jullie beide dit er toch GEWOON weer even bij doen!!!
Toon Jacobsen
13-08-18 13:19:16
Wat een weekend!!!
Ik mocht mee met HET GEWOON HAZESKOOR naar Mokum aan de Maas.
Maar ik kom er steeds meer achter dat dat GEWOON HAZESKOOR niet zo GEWOON is.
Waar vind je een koor met mensen van diverse pluimage en leeftijd die zo hecht is.
Ik weet het bij het GEWOON HAZESKOOR.
Yvonne en Joshua jullie kunnen trots zijn op JULLIE KOOR.
En ik ben dankbaar dat ik met jullie dit mocht beleven.
Toon Jacobsen
07-08-18 11:14:03
Heerlijk feest gehad in Las Vegas, de laatste keer dat HET GEWOON HAZESKOOR daar optrad wat fantastisch en in de nieuwe lokatie HET TOLHUIS gaat het feest gewoon verder.
Na het feest nog even de hond uitgelaten of de hond mij dat weet ik niet meer zo goed???
michael nobbe
07-08-18 00:20:12
Wat een gezelligheid en wat een ECHTE mensen, heerlijk ik houd ervan !
Top dat ik op jullie feestje mocht zingen.

Groetjes zanger michael Nobbe
Inge Blom
07-07-18 22:07:51
Wat een geweldig feest hebben we weer gehad met onze Gewoon Hazes familie vandaag met Zingen op de Zaan. Super BBQ en top geregeld door onze kanjers Joshua en Yvon maar zeker ook mede door de optredens van Sandra en Patrick Goezinne. Super om bij dit koor te mogen zingen! Bedankt allemaal?
Tonen: 5  10   20